Avicii es va suicidar tallant-se amb un tros de vidre

Avicii es va suicidar tallant-se amb un tros de vidre

El DJ suec Avicii es va suïcidar tallant-se amb un tros de vidre trencat, segons van publicar. El mitjà, especialitzat en informació sobre famosos, afirma que diverses fonts coneixedores del cas han explicat que el músic va morir a causa de les ferides que ell mateix es va provocar, expressament, després d’haver trencat una ampolla de vidre, que, segons una de les fonts, era de vi.

Avicii, nom artístic de  Tim Bergling, va aparèixer el 20 d’abril,  amb 28 anys, a Masqat, la capital d’Oman. Per ara, les causes oficials de la mort no s’han fet públiques, però la setmana passada la seva família ja havia insinuat que s’havia suïcidat, en un comunicat en què explicava que el músic “batallava amb pensaments sobre el sentit de la vida i la felicitat”, i que finalment “no va poder aguantar més”. “Volia trobar la pau”, afegia la nota.

Tim Bergling va aconseguir el seu primer gran èxit internacional l’any 2011 i també ‘Hey brother’ i ‘Wake me up’, totes dues incloses en el seu primer treball d’estudi, ‘True’, publicat el 2013.

conclusió: Jo crec que Avicii no es va suicidar però si ho va fer igualment ha sigut i sempre serà el millor dj de la historia

AVICII: Quan jo i el meu germà érem més petits sempre anàvem a la botiga dels meus pares i sempre jugàvem als ordinadors i un dia vam veure a AVICII que era un crack i nosaltres com tots els nens petits ens va inspirar i agradar molt.

El meu germà es va comprar una taula de so i jo l’acompanyava en tot .Per això i molt més “GRÀCIES AVICII”

JOEL ROLDAN SALVADOR