Griezmann no seguirà a l’Atlètic

Griezmann no seguirà a l’Atlètic

Despentinat i mig trist, Antoine Griezmann va penjar a les xarxes socials un vídeo que venia a ser, 10 mesos després, la segona part d’aquella famosa decisió de l’estiu del 2018 en què va anunciar que seguiria a l’Atlètic de Madrid. Gairebé un any després, Griezmann va limitar-se a dir que abandonarà l’Atlètic de Madrid. Una temporada amb un sol títol, la Supercopa d’Europa, i moltes decepcions ha fet canviar d’opinió un futbolista que de mica en mica s’acosta al Camp Nou.
Fa un any Griezmann va sorprendre a tothom copiant un format nord-americà, el que va utilitzar LeBron James, per explicar que preferia seguir a l’Atlètic malgrat tenir una bona oferta del Barça. Llavors, la productora Kosmos Studios, propietat del futbolista del Barça Gerard Piqué, va penjar a les xarxes el vídeo La decisión, en què es veia com Griezmann dubtava, discutia i xerrava amb els seus familiars sobre quina seria la millor decisió per al seu futur. Un petit curt estudiat, preparat, que va indignar els barcelonistes, una afició que el xiularia ara fa poques setmanes, quan Griezmann va jugar al Camp Nou amb la samarreta de l’Atlètic. Però 10 mesos després el francès veu les coses diferents i la segona part va ser aquest vídeo sense talls en què se’l veia davant un mur de casa seva, amb un discurs mig improvisat, repetitiu, i en què anunciava que farà les maletes. “Després de parlar amb Diego Pablo Simeone, Miguel Ángel Gil Marin i la gent dels despatxos, volia parlar amb els aficionats de l’Atlètic, una afició que sempre m’ha donat molt suport. He pres la decisió d’anar-me’n, de veure altres llocs i coses, d’afrontar nous reptes. M’ha costat molt escollir aquest camí, però és el que necessito ara mateix. Vull agrair el suport rebut en aquests cinc anys en què he guanyat els meus primers títols. Han estat grans moments, no els oblidaré mai. Portaré l’Atlètic sempre al meu cor
La decisió, doncs, no ha estat improvisada. Un cop l’Atlètic va quedar eliminat als vuitens de final de la Lliga de Campions, Griezmann, que venia de guanyar el Mundial amb França, es va adonar que per guanyar títols hauria de buscar un nou club. I el Barça, malgrat la rebuda que li va fer el Camp Nou al partit de Lliga, està disposat a pagar els 120 milions per començar a reforçar la plantilla en atac.